Butikken

KØB TRYGT JULEGAVERNE ALLEREDE NU, VI BYTTER FREM TIL 30. JANUAR 2018

 

BUSHCRAFT BUTIKKEN er Danmarks eneste bushcraft butik dedikeret til det primitive friluftsliv og bushcraft håndværk.
Vi sætter en stor ære i at gøre forarbejdet for vores kunder og kun sælge gennemtestede "no-nonsense" produkter som ikke svigter dig når der er mest brug for det. 
Vi står med andre ord inde for det vi sælger og du kan sågar prøve langt det meste udstyr før du køber, i vores showroom som ligger midt i Jyderup skov som er åben hver onsdag fra kl.12-18 Tjek vores Facebook side for særlige åbningstider og eventuelle lukke dage.

Vores showroom/butik er ikke så stor, til gengæld ligger det midt i vores 10 hektar skov med egen lejrplads, tipier og permanent hængekøje udstilling i skoven, så her er rig mulighed for at teste grejet inden du køber og vi har selvfølgelig altid kaffe på bålet. 

Kommer I langvejs fra, kan I overnatte i skoven eller på vores lejrplads efter nærmere forudgående aftale med os. Skriv til kontakt@bushcraft.dk 

 

SHOWROOM/BUTIK

Søbæksparken 133, 4450 Jyderup

Åbningstid : Onsdag kl. 14-20 ( Tjek vores facebook side for særlige/ændrede åbeningstider )

 

LAGER

Skolevej 16

4440 Mørkøv

( Kun åben for afhentning af forudbestilte ordre efter nærmere aftale, skriv til kontakt@bushcraft.dk )

 

Bushcraft Danmark er ikke bare en grejbutik som så mange andre, vi lever og ånder for det primitive friluftsliv og er selv afsted på utallige ture hele året og giver også dig mulighed for at lære at begå dig og trives i vildmarken og naturen, så gør som mange vores andre kunder, deltag i et af vores mange kurser og få styr på de primitive færdigheder. Se mere om vores kurser HER